ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τα ΕΞΟΔΑ της Ομόνοιας – ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τα ΕΞΟΔΑ της Ομόνοιας – ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης, γενικός διευθυντής, μίλησε στο »Όλα Μάλε» και είπε και για τα έξοδα της Ομόνοιας για το στάδιο.

Αναλυτικά:

«Έχουμε τις ίδιες συμφωνίες με την Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ. Είναι ανά αγώνα που πληρώνουν οι ομάδες. Πιο παλιά είχαμε πρόβλημα και για αυτό άλλαξε η συμφωνία. Τα έξοδα έχουν μειωθεί και έχουμε γίνει πιο λειτουργικοί. Τα έξοδα της Ομόνοιας είναι γύρω στις 10 χιλιάδες ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE