ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρεμία και συγκέντρωση για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ηρεμία και συγκέντρωση για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Στην Λεμεσό ταξιδεύει αύριο ο ΑΠΟΕΛ για να αναμετρηθεί με την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος η νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Αύριο λοιπόν (4/5) στο Τσίρειο θα γίνει ο αγώνας που είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 το απόγευμα. Η νίκη είναι μονόδρομος και μοναδική οδός για τους  ‘γαλαζοκίτρινους’ του ΑΠΟΕΛ. Ηρεμία και άμεση προσγείωση στην πραγματικότητα πρέπει να έχουν υπόψη στον ‘Αρχάγγελο’. Η νίκη αλλά κυρίως η εμφάνιση στον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι εκείνο που κρατούν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Διοίκηση και ποδοσφαιριστές είναι απολύτως έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην Λεμεσό.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει στην διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του τιμωρημένου Ντε Καμάργκο που είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Όσον αφορά τον κόσμο αναμένεται να είναι γύρο στου 1600. Αφού μέχρι και την τελευταία αναφορά η προπώληση ξεπέρασε τα 1510. Η προθεσμία λήγει τα μεσάνυκτα.

Με πιθανή νίκη ο ΑΠΟΕΛ θα έχει να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο ΓΣΠ για την τελευταία αγωνιστική όπου κατά κύριο λόγο θα κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top