ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνοείται η 15χρονη Μαρία Μιχαέλλα Κυπριανού- Βοηθήστε να εντοπιστεί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνοείται η 15χρονη Μαρία Μιχαέλλα Κυπριανού- Βοηθήστε να εντοπιστεί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία Κύπρου τη φωτογραφία 15χρονης η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Παρασκευής 4/5. Η ανήλικη, η οποία διαμένει σε ξενώνα που τη φιλοξενεί, αγνοείται με αποτέλεσμα η Αστυνομία να ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της.

Σύμφωνα ανακοίνωση της Δύναμης καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το μεσημέρι της Παρασκευής 4/5/2018, από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΛΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, 15 ετών.

Η Κυπριανού περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE