ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η ανάκριση που εξελίχθηκε σε σύλληψη - Οι καταζητούμενοι

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η ανάκριση που εξελίχθηκε σε σύλληψη - Οι καταζητούμενοι

Τον Ευθύβουλο Γεωργίου και την 33χρονη ακολουθεί, σύμφωνα με πληροφορίες το τρίτο πρόσωπο που εντοπίστηκε το πρωί και ανακρινόταν στο ΤΑΕ Λεμεσού αναφορικά με τη φονική επίθεση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (5/5).

Ως εκ τούτου, για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία πρόσωπα: Ο ένας εκ των δραστών νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μια 33χρονη εναντίον της οποίας εκδόθηκε οκταήμερο διάταγμα προσωποκράτησης και ο αλλοδαπός που ανακρινόταν στο ΤΑΕ.

Εν τω μεταξύ, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κρίσιμα από τη ριπή των δραστών, νοσηλεύεται εν αναμονή ειδικών από το Ισραήλ, οι οποίο θα αξιολογήσουν την κατάστασή του και θα κρίνουν αν χρειάζεται να μεταφερθεί στη γείτονα χώρα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες και καταζητεί τον Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33χρονο κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, καταζητείται από την Αστυνομία και ο 38χρονος Ηλίας Μούζος, γνωστός στις αρχές, εναντίον του οποίου υπάρχει μαρτυρία από την 33χρονη που συνελήφθη, ότι ενοικίασε το όχημα για λογαριασμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE