ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό»

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό»

Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό για πλήρη διαλεύκανση μιας σοβαρής υπόθεσης, δήλωσε την Κυριακή (6/5) στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον των δυο αστυνομικών, στη Λεμεσό.

Αναφερόμενος στα γεγονότα, ο κ. Αγγελίδης είπε πως τα δυο μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης κλήθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή του Ύψωνα για έλεγχο οχήματος ενοικιάσεως, που θεωρήθηκε ύποπτο και στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.
 
Κατά την άφιξη του περιπολικού, συνέχισε, τα πρόσωπα αυτά έριξαν προς το μέρος του περιπολικού αριθμό πυροβολισμών, με τους αστυνομικούς να απαντούν με πυρά, ενώ το ένα μέλος της Αστυνομίας τραυματίστηκε σοβαρά και το δεύτερο ελαφρότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE