Τμήμα Φορολογίας: Θα δίνει παρατάσεις ο Έφορος σύμφωνα με το φόρτο εργασίας

Τμήμα Φορολογίας: Θα δίνει παρατάσεις ο Έφορος σύμφωνα με το φόρτο εργασίας

Στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση νόμου του Αβέρωφ Νεοφύτου με την οποία δίδεται εξουσία στον Έφορο Φορολογίας να καθορίζει την ημερομηνία υποβολής της φορολογικής δήλωσης και καταβολής της αυτοφορολογίας.

Όπως αναφέρθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών η οποία συζήτησε σήμερα την σχετική πρόταση νόμου από την εκπρόσωπο του Τμήματος Φορολογίας Κλέλια Παπαδοπούλου, αυτή η εξουσία θα δίδει ευελιξία στον Έφορο ανάλογα με την ροή εργασίας του Τμήματος να δίδει παράταση στην προθεσμία υποβολής της δήλωσης (μισθωτού, αυτοεργοδοτούμενου και εταιρειών) και κατέστη αναγκαίο λόγω της υποχρεωτικής από φέτος ηλεκτρονικής υποβολής της φορολογικής δήλωσης για τους αυτοεργοδοτούμενους και τους μισθωτούς.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE