Ατυχία για τον παίκτη της Λίβερπουλ – Νοκ-αουτ από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ατυχία για τον παίκτη της Λίβερπουλ – Νοκ-αουτ από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Συνεχίζεται η… κακοδαιμονία της Λίβερπουλ με του Άγγλους παίκτες, μετά τον Τσάμπερλεϊν εκτός Μουντιάλ και ο Γκόμεζ

Aτυχος στάθηκε ο Άγγλος αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμεζ, ο οποίος θα απουσιάσει τόσο από τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Γκόμεζ μετά από τραυματισμό του στον αστράγαλο, σε φιλικό της Αγγλίας με την Ολλανδία τον περασμένο Μάρτιο, έμεινε εκτός γηπέδων για το μεγαλύτερο διάστημα του Απριλίου σε μια προσπάθεια να αποφύγει το «νυστέρι».

Ωστόσο, μετά την επιστροφή του Άγγλου αμυντικού στα παιχνίδια της Λίβερπουλ κόντρα σε Γουέστ Μπρομ (21/4) και Στόουκ (28/4), οι πόνοι συνεχίστηκαν καθιστώντας το χειρουργείο απαραίτητο.

Έτσι ο 20χρονος αμυντικός θα ξεκινήσει σύντομα την αποθεραπεία του, προκειμένου να βρεθεί στην προετοιμασία των «κόκκινων» το καλοκαίρι.

Πηγή: www.in.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα μετά από σύσκεψη - Βλέπουν κοινωνικούς εταίρους οι Υπουργοί

ΑΤΑ: Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα μετά από σύσκεψη - Βλέπουν κοινωνικούς εταίρους οι Υπουργοί

Τα επόμενα βήματα για την εντατικοποίηση της διαδικασίας με στόχο την κατάληξη σε συμφωνία σχετικά με τον θεσμό της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθορίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, με τη συμμετοχή του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου και του Υπουργού Οικονομικών Μάκη Κεραυνού.