ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

EDEN Seniors Resort: «Παράδεισος για τα ηλικιωμένα άτομα» - VIDEO

EDEN Seniors Resort: «Παράδεισος για τα ηλικιωμένα άτομα» - VIDEO

Τις πύλες του άνοιξε την 1η Μαρτίου 2018 το πρωτοποριακό EDEN Seniors Resort στην Τερσεφάνου.

Το EDEN SENIORS RESORT είναι ένα πολυτελές κέντρο ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων ατόμων στην Τερσεφάνου, που στοχεύει σε προγράμματα αποκατάστασης για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και επαγγελματικές υπηρεσίες του.

Ο οποιοσδήποτε ηλικιωμένος μπορεί να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, να διανυκτερεύσει, να γευματίσει, να απολαύσει μασάζ αλλά και θεραπείες spa.

Στο Eden Resort Wellness προσφέρονται υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης. Οι υπηρεσίες είναι τόσο διαφορετικές όσο οι κάτοικοί τους και οι μοναδικές ανάγκες τους.

Το EDEN RESORT δεν έχει καμία σχέση με οποιονδήποτε άλλο οίκο ευγηρίας, ενώ αποτελεί ένα πολύ ανώτερο προϊόν που θα συνδυάζει τη φροντίδα με ένα πνεύμα φιλοξενίας, αγάπης και ευεξίας.

Πρόκειται για συγκρότημα το οποίο βασίζεται στα πρότυπα των μεγάλων δυτικών χωρών στις οποίες είναι αρκετά διαδεδομένα τα resorts για ηλικιωμένους όπου πωλούν τις περιουσίες τους για να μετακομίσουν μόνιμα σε αυτά προκειμένου να ζήσουν χαλαρά και ξεκούραστα το υπόλοιπο της ζωής τους.

Οι κάτοικοι του resort μπορούν να έρθουν σε επαφή με καινούρια άτομα και φυσικά θα έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν καινούριο χόμπι.

Για του λόγου του αληθές μίλησαν στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» (ΣΙΓΜΑ) και στον Ανδρέα Δημητρόπουλο, ο Γενικός Διευθυντής του EDEN Seniors Resort, Χρίστος Πίττας και η Δήμητρα Γαβριήλ, Οικονομική Διαχειρίστρια.

Ο κ. Πίττας εξήγησε ότι ο χώρος δεν είναι μόνο για ηλικιωμένα άτομα, αλλά για όποιον θέλει ευεξία και χαλάρωση από μια ηλικία και πάνω βέβαια.

https://www.youtube.com/watch?v=_AWJdVxq4As

Με τη σειρά της, η κ. Γαβριήλ τόνισε ότι το EDEN Seniors Resort έχει νοσηλευτική επίβλεψη 24 ώρες το 24ωρο, φυσιοθεραπευτές και πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο.

«Τους αξίζει αυτή η ζωή», δήλωσε ο κ. Πίττας για τους ένοικους του EDEN Seniors Resort ερωτηθείς αν πράγματι είναι κάτι που έπρεπε να γίνει στην Κύπρο.

Για αξιοπρεπή διαβίωση έκαναν λόγο και ο κ. Πίττας και η κ. Γαβριήλ, ενώ για όσους το έχουν δει είπαν χαρακτηριστικά «δεν πιστεύουν ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Κύπρο».

«Δεν είναι μόνο για τους έχοντες», υπογράμμισε ο κ. Πίττας, ενημερώνοντας ότι έχουν διαμορφωθεί πακέτα για όλους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top