ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κανείς δεν ήξερε αλλά όλοι εμπλέκονται

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κανείς δεν ήξερε αλλά όλοι εμπλέκονται

Κανείς δεν γνώριζε αλλά όλοι οι ύποπτοι φαίνεται να εμπλέκονται, στην υπόθεση ένοπλης επίθεσης κατά αστυνομικών, το βράδυ του Σαββάτου (5/5).

Η γυναίκα που ενοικίασε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις υπό κράτηση ύποπτοι το Σάββατο (5/5), σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την Τετάρτη (9/5), της το ζήτησε 31χρονος- που τελεί υπό κράτηση- λέγοντας της ότι το ήθελε κάποιος φίλος του άντρα της.

Η ίδια ανακρινόμενη ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε που θα πήγαιναν το βράδυ του Σαββάτου (5/5) με το όχημα που η ίδια είχε ενοικιάσει λίγες μέρες νωρίτερα, αφού το μόνο που της είπε ο 31χρονος, ο φίλος του άντρα της το ήθελε ‘για να πάει κάπου.

Όταν οι ύποπτοι παρέλαβαν το όχημα έφτασαν στη Λεμεσό, έχοντας υπόψη τους, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν για να παραλάβουν ναρκωτικά ή χρήματα. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Μούζος κρατώντας μια πράσινη νάιλον σακούλα, στην οποία ήταν το όπλο που λίγο αργότερα πυροβόλησε κατά των αστυνομικών.

Τελικά αντί για παραλαβή ‘πακέτου’ στο όχημα ξεκίνησε η συζήτηση για το σχέδιο δολοφονίας συγκεκριμένου προσώπου, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε πέσει θύμα απαγωγής, ξυλοδαρμού και απειλών και φαίνεται να εμπλέκεται ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος Ηλίας Μούζος.

Όσον αφορά την συμβία του Μούζου, που εναντίων της διερευνάται το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος, αυτή ισχυρίστηκε στην κατάθεση της ότι μετά την επίθεση κατά των αστυνομικών, δεν είχε επικοινωνία με τον Μούζο, μέχρι τη μέρα της σύλληψης του.

Η συμβία του Μούζου, ισχυρίστηκε ακόμη ότι την Τρίτη (8/5), ο δεύτερος επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικός και της ζήτησε να συναντηθούν στον δρόμο Καπηλειού – Αγίου Μάμα. Αφού η ύποπτη πήγε στο σημείο με το όχημα της, παρέλαβε τον Μούζου που κάθισε στη θέση του οδηγού και της είπε ότι κάποιοι τον παρακολουθούν και ξεκίνησαν προς Λεμεσό αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Λίγο αργότερα, στις 11:30 το πρωί της Τρίτης, περιπολικό έκανε σήμα στο όχημα που οδηγούσε ο Ηλίας Μούζου, χωρίς να συμμορφωθεί και ξεκίνησε η καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα το τροχαίο και την σύλληψη του.

Πάντως, όπως ακούστηκε και στο Δικαστήριο την Τετάρτη (9/5) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσωποκράτησης του Ηλία Μούζου, οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν, κατόπιν σχετικού εντάλματος, τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των υπόπτων και να ληφθούν περίπου ακόμη 80 καταθέσεις.

 

Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top