ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ποινή φυλάκισης σε 30χρονο Απολλωνίστα

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ποινή φυλάκισης σε 30χρονο Απολλωνίστα

Ποινή φυλάκισης 45 ημερών επέβαλε την Τρίτη (08/05) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 30χρονο οπαδό του Απόλλωνα ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν το παιχνίδι μεταξύ της Ανόρθωση και του Απόλλωνα στις 08 Απρίλιου.

Ο 30χρονος κατηγορήθηκε για το αδίκημα της μεταφοράς επιθετικού οργάνου εντός αθλητικού χώρου. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 45ημερων με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – Απόλλωνας, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, μέλη της ΜΜΑΔ, ανέκοψαν για έλεγχο έξω από τη βόρεια είσοδο των οπαδών του Απόλλωνα, 30χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μία πέτρα και δύο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη.

Ακολούθως, ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να σημειώσουμε πως σε έρευνες που έγιναν στα λεωφορεία που μετέφεραν τους φιλάθλους της ομάδας του Απόλλωνα, εντοπίστηκαν τέσσερις φωτοβολίδες και μισό γραμμάριο κάνναβης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE