ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τις Παγκύπριες

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν τις Παγκύπριες

Να διασφαλιστεί η μεταφορά των τελειόφοιτων μαθητών προς και από τα εξεταστικά κέντρα, ζητά η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, μετά την εξαγγελία επ’ αόριστο απεργία των οδηγών αστικών λεωφορείων της Πάφου.

Σε ανακοίνωση της την Τετάρτη (9/5) η Συνομοσπονδία καλει το Υπουργείο Παδιάς και το Υπουργείο Μεταφορών να διασφαλίσουν τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα εξεταστικά κέντρα της Πάφου, αφού οι Παγκύπριες εξετάσεις ξεκινούν σε πέντε μέρες.

Τονίζεται ότι οι τελειόφοιτοι, αν δεν προσέλθουν στις Παγκύπριες εξετάσεις χάνουν το δικαίωμα πρόσβασης στα πανεπιστήμια, αφού η δεύτερη σειρά εξετάσεων είναι μόνο για απόλυση.

Πάντως, οι οργανωμένοι γονείς αναφέρουν ότι παρόλο που για δεύτερη φορά προειδοποιούν για το ενδεχόμενο προβλημάτων στη μεταφορά μαθητών στα εξεταστικά κέντρα, δεν έγιναν οποιαδήποτε διαβήματα προς διασφάλιση του συμφέροντος των μαθητών.

Τέλος, η ανακοίνωση αναφέρει ότι, Η Πολιτεία οφείλει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγή των όποιων προβλημάτων που θα στιγματίσουν το μέλλον αρκετών μαθητών κάτι το οποίο η Παγκύπρια Συνομοσπονδία δεν θα επιτρέψει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top