Ικανοποίηση Δημάρχου για κτήριο Βουλής

Ικανοποίηση Δημάρχου για κτήριο Βουλής

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης με γραπτή δήλωση που εξέδωσε την Τετάρτη (9/5) εκφράζει μεγάλη ικανοποίηση για τη λήψη οριστικής απόφασης ανέγερσης του νέου κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων στον λόφο της ΠΑΣΥΔΥ, εκεί όπου είχε εξ αρχής χωροθετηθεί.

«Το περιεχόμενο της σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο» συνεχίζει διατυπώνοντας την πεποίθηση ότι «η λύση αυτή διασφαλίζει την προστασία και προσβασιμότητα στις αρχαιότητες, αλλά και τη λειτουργικότητα του κτηρίου, χωρίς να επηρεάζεται το αισθητικό αποτέλεσμα της αρχικής σύλληψης του έργου».
 
Ο Δήμαρχος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου, για την αποφασιστικότητα που επέδειξε και για τον θετικό και εποικοδομητικό ρόλο που διαδραμάτισε, ώστε να έχουν αίσια κατάληξη οι διαβουλεύσεις μεταξύ των αρμόδιων τμημάτων του κράτους και του αρχιτέκτονα του Έργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

ΠτΔ: «Μετά από δεκαετίες, αλλάζουμε τη φιλοσοφία του συστήματος» - Εγκρίνεται το ν/σ για την ειδική εκπαίδευση

To Υπουργικό Συμβούλιο θα εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση, αλλάζοντας τη φιλοσοφία του συστήματος μετά από δεκαετίες και βάζοντας στο επίκεντρο το παιδί, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE