ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποίηση Δημάρχου για κτήριο Βουλής

Ικανοποίηση Δημάρχου για κτήριο Βουλής

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης με γραπτή δήλωση που εξέδωσε την Τετάρτη (9/5) εκφράζει μεγάλη ικανοποίηση για τη λήψη οριστικής απόφασης ανέγερσης του νέου κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων στον λόφο της ΠΑΣΥΔΥ, εκεί όπου είχε εξ αρχής χωροθετηθεί.

«Το περιεχόμενο της σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο» συνεχίζει διατυπώνοντας την πεποίθηση ότι «η λύση αυτή διασφαλίζει την προστασία και προσβασιμότητα στις αρχαιότητες, αλλά και τη λειτουργικότητα του κτηρίου, χωρίς να επηρεάζεται το αισθητικό αποτέλεσμα της αρχικής σύλληψης του έργου».
 
Ο Δήμαρχος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου, για την αποφασιστικότητα που επέδειξε και για τον θετικό και εποικοδομητικό ρόλο που διαδραμάτισε, ώστε να έχουν αίσια κατάληξη οι διαβουλεύσεις μεταξύ των αρμόδιων τμημάτων του κράτους και του αρχιτέκτονα του Έργου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top