ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούλλης Παύλου για… ΑΕΚ-Απόλλων

Κούλλης Παύλου για… ΑΕΚ-Απόλλων

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο παίκτης της ΕΝΠ, Κούλλης Παύλου.

Ο Κύπριος άσσος που αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ στο παρελθόν μίλησε για τον μεγάλο τελικό, την ΕΝΠ αλλά και την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Δείτε τι δήλωσε:

Για τον τελικό κυπέλλου:

«Είναι γεγονός ότι για τη Λάρνακα είναι πολύ σημαντικός ο τελικός. Ο κ. Καραπατάκης και ο κ. Λευκαρίτης, έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά. Αν έρθει αυτός ό τίτλος είναι επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ ζητά την κατάκτηση αυτού του τροπαίου μετά από 12 χρόνια και είναι κάτι που αποδεικνύει πόσο σημαντικός είναι ο τελικός. Όλοι ζουν για αυτόν τον τελικό».

Για το αν θα ανταπεξέλθουν οι δυο ομάδες:

«Θεωρώ ότι η πίεση είναι και στις δυο ομάδες. Ο Απόλλωνας είναι πολύ κοντά στο να χάσει το πρωτάθλημα. Νομίζω θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τελικός, από τις δυο πιο σταθερές ομάδες. Δικαίως βρίσκονται στον τελικό».

Για το που πιστεύει πως θα κριθεί:

«Ο τελικός μπορεί να κριθεί σε πάρα πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο ανατρεπτικό άθλημα. Μια λεπτομέρεια στο τελευταίο λεπτό μπορεί να αλλάξει την έκβαση του αγώνα. Αυτός που θα βρεθεί στη μέρα του και αυτός που θα επιζητήσει το τρόπαιο περισσότερο, θα το κερδίσει».

Για το ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ΑΕΚ:

«Στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν θέλω να μπω περισσότερο σε τακτικά θέματα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι, έχει τους παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Απόλλωνα. Αλλά είναι δυο ομάδες που βλέπουν την επιθετική τους γραμμή. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο ελκυστικό».

Για το αν είναι κομβικό το παιχνίδι για την ΑΕΚ:

«Όντως η ΑΕΚ επιζητά τον τίτλο με νύχια και με δόντια. Η προκατάληψη, έθεσε το στόχο στο κύπελλο. Έτσι, είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Απόλλωνας και να μην πάρει το κύπελλο θα είναι παρόμοια ομάδα του χρόνου, έχοντας σταθερή διοίκηση που δουλεύει σωστά. Η παρουσία Καραπατάκη-Λευκαρίτη, κρατάνε την ΑΕΚ εκεί τώρα. Η δίψα που υπάρχει για το τρόπαιο, μπορεί να μετατραπεί σε απογοήτευση αν δεν επιτευχθεί ο στόχος. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις μεγάλες στιγμές».

Για την ΕΝΠ:

«Θα συνεχίσω στην Ένωση, διατηρώ συμβόλαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο σε μια δύσκολη χρονιά. Καταφέραμε να διαχειριστούμε την δυσκολία του να κρατηθούμε στην κορυφή γνωρίζοντας πως μόνο μια ομάδα ανέβαινε».

Για το πως έζησε αυτή τη χρονιά:

«Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα. Ήταν δύσκολη απόφαση να αγωνιστώ στην Β’ κατηγορία. Έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι αυτή η ομάδα ήταν η Ένωση, και το πλάνο που μας έδειξε ο κ. Τσόκκος».

Για το που θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του:

«Αρχικός μου στόχος να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Μεγάλωσα μέσα στην ΑΕΚ και θα το ήθελα. Ποτέ δεν ξέρεις όμως πως τα φέρνει η ζωή. Είμαι ευχαριστημένος στην Ένωση και βλέπω τη συνέχεια. Θα ήταν ευλογία να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top