Ανεβαίνει και άλλο ο Κοντίδης και… ο πρώτος Ευρωπαίος!

Ανεβαίνει και άλλο ο Κοντίδης και… ο πρώτος Ευρωπαίος!

Σε αρκετά καλή κατάσταση εμφανίζεται ο Παύλος Κοντίδης, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των σκαφών τύπου Laser, στη Γαλλία. Μετά τις δύο ιστιοδρομίες της Τετάρτης (09/05) είναι τέταρτος με 14 βαθμούς ποινής, όσους και ο Γερμανός Philip Buhl που ακολουθεί. Στις δύο σημερινές ιστιοδρομίες ήταν τρίτος και δεύτερος, στον «κίτρινο» στόλο.

Πλέον θα συνεχίσει τον αγώνα στον «χρυσό» στόλο. Καθώς εκκίνησαν 168 ιστιοπλόοι, για τις πρώτες έξι (προκριματικές) ιστιοδρομίες, χωρίστηκαν σε τρεις στόλους. Με τη συμπλήρωσή τους, οι πρώτοι 56 αποτελούν τον «χρυσό» στόλο. Απομένουν έξι ιστιοδρομίες. Κούρσα μεταλλίων δεν υπάρχει. Ο αγώνας ολοκληρώνεται το Σάββατο (12/05).

Ο 28χρονος Ολυμπιονίκης είναι πρώτος ευρωπαίος, αφού τις θέσεις του βάθρου καταλαμβάνουν δύο Νεοζηλανδοί και ένας Αυστραλός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE