ΚΟΙΝΩΝΙΑ

KΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Επιτέθηκαν σε τρεις δημοσιογράφους- Αδελφός ύποπτης για ναρκωτικά ο δράστης

KΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Επιτέθηκαν σε τρεις δημοσιογράφους- Αδελφός ύποπτης για ναρκωτικά ο δράστης

Στην επίθεση εναντίον τριών γυναικών δημοσιογράφων αναφέρονται τα σημερινά πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων ενώ δημοσίευμα στην ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι» αναφέρει ότι ο ύποπτος για τις επιθέσεις έχει συλληφθεί ενώ ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν καταδίκασε σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την επίθεση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ύποπτος βρισκόταν έξω από το «επαρχιακό δικαστήριο» κατεχόμενης Αμμοχώστου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε η αδελφή του για υπόθεση ναρκωτικών. Οι δημοσιογράφοι- ανταποκριτές της «Κίπρις Πόστασι» Ναντιρέ Μπαχαντί, του δημοσιογραφικού ομίλου «Κίπρις»Σεντέφ Μποσμάκ και η ελεύθερη επαγγελματίας Γκαμζέ Πιρ Μπαικούρ δέχτηκαν επίθεση από τον αδελφό της υπόπτου και απειλές όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να φωτογραφίσουν την Ντενίζ Ντογάν να εισέρχεται στο «δικαστήριο».
 
Ο επιτιθέμενος προσπάθησε να αρπάξει τις φωτογραφικές μηχανές από τα χέρια των δημοσιογράφων φωνάζοντας «τι προσπαθείτε να φωτογραφίζετε βρε;» και επιτέθηκε εναντίον τους.
 
«Αστυνομικοί» που βρίσκονταν στον χώρο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον ύποπτο, ο οποίος συνέχισε να επιτίθεται στις δημοσιογράφους και τελικά τον συνέλαβαν.


 
Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», η επίθεση κατά των δημοσιογράφων προκάλεσε αντιδράσεις στα κατεχόμενα ενώ ο «πρωθυπουργός» Ερχιουρμάν έχει μιλήσει τηλεφωνικώς με τις δημοσιογράφους.
 
Σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ. Ερχιουρμάν καταδίκασε την επίθεση αναφέροντας ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, είναι καλά στην υγεία τους και ενημερώθηκε ότι ήδη η «αστυνομία» έχει προβεί στη σύλληψη του υπόπτου ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον «δικαστηρίου» ενώ ευχήθηκε περαστικά στα θύματα.
 
Εξάλλου το περιστατικό έχουν καταδικάσει με ανακοινώσεις τους και η τ/κ ένωση δημοσιογράφων αλλά και η συντεχνία Τ/κ δημοσιογράφων, Basın-Sen.

 

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top