Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

«Ενημερώνουμε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια και στην Ανατολική κερκίδα. Πλέον απομένουν εισιτήρια μόνο στο Νότιο Πέταλο. Συνεχίζεται κανονικά η προπώληση. Ας γεμίσουμε το ΓΣΠ με γαλάζιο, κίτρινο και πορτοκαλί. Η ομάδα μας χρειάζεται για την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς».
Ενημερώνουμε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια και στην Ανατολική κερκίδα. Πλέον απομένουν εισιτήρια μόνο στο Νότιο Πέταλο. Συνεχίζεται κανονικά η προπώληση. Ας γεμίσουμε το ΓΣΠ με γαλάζιο, κίτρινο και πορτοκαλί. Η ομάδα μας χρειάζεται για την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς.
— APOEL FC (@apoelfcofficial) May 10, 2018
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




