ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκαλούν μέχρι και ζημίες και ζητούν χρήματα

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκαλούν μέχρι και ζημίες και ζητούν χρήματα

Προσοχή στις συναλλαγές με άγνωστους που παρουσιάζονται ως τεχνίτες και προσφέρονται να κάνουν διάφορες εργασίες σε σπίτια, συστήνει η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευση της ομάδας, ‘Παρατηρητές Καϊμακλίου Ομορφίτας’, κάνει λόγο για πρόσωπα που παρουσιάζονται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ως τεχνίτες και προσφέρονται να κάνουν διάφορες οικοδομικές ή άλλες εργασίες σε σπίτια σε χαμηλές τιμές.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, τα εν λόγω πρόσωπα, μετά την αποπεράτωση των εργασιών τους, ζητούν μεγαλύτερα ποσά, ακόμα και για κακοτεχνίες ή ζημιές που ίσως προκαλούν σε οικίες.

Λόγω των πιο πάνω, στην ανακοίνωση των Παρατηρητών της Γειτονιάς Καϊμακλίου – Ομορφίτας, συστήνεται η προσοχή στο κοινό, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις συναλλαγές του με άγνωστους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.