Μακελειό με επτά νεκρούς σε σπίτι στην Αυστραλία

Μακελειό με επτά νεκρούς σε σπίτι στην Αυστραλία

Επτά άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, εντοπίστηκαν νεκρά σε σπίτι στην Δυτική Αυστραλία.

Η αστυνομία κάνει λόγο για «μία απίστευτη τραγωδία» και οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν πως ο δράστης, αφού δολοφόνησε τα έξι θύματα, πυροβολώντας τα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν σε σπίτι στο χωριό Όσμινγκτον το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για την πλέον πολύνεκρη επίθεση πυροβολισμών που έχει σημειωθεί στη χώρα από το 1996, όταν είχαν πεθάνει 35 άτομα στο Πορτ Άρθουρ.

Οι σοροί δύο ενηλίκων εντοπίστηκαν έξω από το σπίτι, ενώ ακόμη πέντε νεκροί βρέθηκαν εντός του οικήματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Η αστυνομία ερευνά κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως φρικιαστικό περιστατικό», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας σε δημοσιογράφους. «Αυτή η απίστευτη τραγωδία θα έχει, χωρίς αμφιβολία, επιπτώσεις στις οικογένειες (των θυμάτων) και ολόκληρη την κοινότητα».

cnn.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE