Απίστευτη ιστορία με μεταγραφή Κύπριου – «75.000 συν ένα αυτοκίνητο»

Απίστευτη ιστορία με μεταγραφή Κύπριου – «75.000 συν ένα αυτοκίνητο»

Την απίστευτη ιστορία για την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στον Χαλκάνωρα εκμυστηρεύτηκε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κυπριακών ομάδων ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0) και μίλησε και το πώς έγινε η μεταγραφή του από την μια ομάδα στην άλλη.

Συγκεκριμένα ο Θεμιστοκλέους σε ένα παιχνίδι έβαλε δύο γκολ μέσα σε 15 λεπτά (το ένα ψαλιδάκι) και αμέσως έκανε το κλικ στους ανθρώπους του Χαλκάνωρα.

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων τελικά έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή του Μάριου Θεμιστοκλέους και όπως δήλωσε ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής η συμφωνία άγγιξε τις 75.000 συν ένα αυτοκίνητο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE