ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έσβησε’ η άτυχη Οδύσσεια που καταπλακώθηκε από ράφι εν ώρα εργασίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Έσβησε’ η άτυχη Οδύσσεια που καταπλακώθηκε από ράφι εν ώρα εργασίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα της άτυχης 25χρονη, υπαλλήλου καφετέριας, που καταπλακώθηκε από ράφι την ώρα που βρισκόταν στον χώρο εργασίας της, το Σάββατο (12/5).

Ενημερώθηκε η οικογένεια της άτυχης Οδύσσειας Ιακώβου, ηλικίας 25 ετών από τον Στρόβολο, για τον θάνατό της.

Η άτυχη 25χρονη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταπλακώθηκε από ράφι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. 

Στο σημείο έσπευσε Ιατροδικαστής για αυτοψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.