ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράνοια: Η Μπαρτσελόνα με Κοουτίνιο και Σοάρες έφαγε πέντε από τη Λεβάντε (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράνοια: Η Μπαρτσελόνα με Κοουτίνιο και Σοάρες έφαγε πέντε από τη Λεβάντε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα έχασε την ευκαιρία να πάρει αήττητη το πρωτάθλημα, αφού η Λεβάντε με μία ανεπανάληπτη εμφάνιση προηγήθηκε με 5-1, με τους Καταλανούς να μειώνουν στο τιμητικό 5-4!

Κάπου τα μέτρησε λάθος ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Πίστευε ότι η 15η Λεβάντε δεν θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για το αήττητο της Μπαρτσελόνα. Έδωσε ρεπό (ενόψει Μουντιάλ) στον Λιονέλ Μέσι και ξεκίνησε με δίδυμο στόπερ τους Βερμέλεν και Μίνα. Αυτό που ακολούθησε ήταν μεταφυσικό!

Κάθε κόντρα της Λεβάντε μύριζε γκολ.

Η Μπαρτσελόνα μέσα σε 56 λεπτά δέχθηκε 5 γκολ, κάτι που είχε να συμβεί 15 χρόνια και από ένα ασύλληπτο 5-1 από την Μάλαγα τον Δεκέμβριο του 2003!

Η Μπαρτσελόνα είδε ένα παίκτη να κάνει χατ-τρικ εναντίον της για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2005 και τον Ντιέγκο Φορλάν!

Η Λεβάντε έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, απέναντι σε μία απόλυτα πελαγωμένη ομάδα. Λίγο μετά το 2-0 από τα δύο πρώτα γκολ του Εμάνουελ Μπόατενγκ (9’, 31’), ο Πικέ μπήκε εσπευσμένα αντί του Βερμέλεν σε μία προσπάθεια να μπει τάξη στο χάος. Όντως, ο Φελίπε Κοουτίνιο μείωσε σε 2-1 (39’), όμως το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν βγαλμένο από ταινία καταστροφής.

Τρεις ανεπανάληπτες κόντρες της Λεβάντε, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-1, με τον Μπάρντι να σκοράρει δύο φορές (46’, 56’) και τον Μπόατενγκ να ολοκληρώνει το κορυφαίο βράδυ της καριέρας του με χατ-τρικ (50’).

Ακόμα κι εκεί όμως, οι Καταλανοί έδειξαν ότι δεν πρόκειται να παρατήσουν το παιχνίδι. Ο συγκινητικός Φελίπε Κοουτίνιο, ο οποίος έπαιξε και για τον Μέσι έκανε το πρώτο του χατ-τρικ με τους «μπλαουγκράνα» (58’, 64’), μειώνοντας σε 5-3, ενώ λίγο αργότερα ο Λουίς Σουάρες από το σημείο του πέναλτι έκανε το 5-4 (66’), αλλάζοντας εντελώς την ψυχολογία.

Κι όμως, στο τελευταίο 25λεπτο, οι Καταλανοί παρά την αφόρητη πίεση, άλλη καθαρή ευκαιρία δεν έκαναν! Το σκορ κόλλησε στο 5-4 και το όνειρο για το πρώτο αήττητο πρωτάθλημα στην ιστορία της Primera Division (σε πρωτάθλημα με 18 ή 20 ομάδες) πέταξε απροσδόκητα. Μία νύχτα ντροπής για την Μπαρτσελόνα…

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top