Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάρνακα - 'Έσβησε' ο Δημήτρης Γεωργιάδης

Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάρνακα - 'Έσβησε' ο Δημήτρης Γεωργιάδης

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα τον Δημήτρη Γεωργιάδη, 35 χρόνων, ομοεθνή από τη Γεωργία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (13/5) στη Λάρνακα.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.40, ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας  - Λάρνακας με κατεύθυνση τη Λάρνακα.

Λίγο πριν τον κυκλικο κόμβο Ριζοελιάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να κτυπήσει διαδοχικά στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου, να αναποδογυριστεί και να ακινητοποιηθεί στο δεξιό ανάχωμα.
 
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και της Τροχαίας Λάρνακας, καθώς και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Για τον απεγκλωβισμό του 35χρονου, που ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Ο 35χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
 
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE