ΛΑΡΝΑΚΑ: Πιάστηκε στη φάκα ο 27χρονος – Ο έλεγχος του οχήματος του έκρυβε λαβράκι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πιάστηκε στη φάκα ο 27χρονος – Ο έλεγχος του οχήματος του έκρυβε λαβράκι

Στη σύλληψη 27χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας (13/05) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εκστρατείας που διενεργήθηκε το βράδυ της Κυριακής (13/05) στην επαρχία Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος.

Κατά τον έλεγχο, που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους εφτά εκατοστών και αριθμός χρυσαφικών. Ο 27χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς περιήλθαν στην κατοχή του τα χρυσαφικά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της μαχαιροφορίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE