LIFESTYLE

Ένιωθε περίεργα η Ευριπίδου στην πρεμιέρα του 'DanSing 6' - 'Από το πρωί όλα πήγαν ανάποδα' - VIDEO

Ένιωθε περίεργα η Ευριπίδου στην πρεμιέρα του 'DanSing 6' - 'Από το πρωί όλα πήγαν ανάποδα' - VIDEO

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν έκρυψε την στεναχώρια της και μοιράστηκε πόσο περίεργα ένιωθε πριν, μετά, αλλά και κατά την διάρκεια της πρεμιέρα του DanSing 6.

Την ημέρα της πρεμιέρας του 'DanSing 6" η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έχασε το γούρι της. 

Η ίδια δεν έκρυψε πόσο περίεργα ένιωθε που δεν φορούσε το γούρι της.

Μιλώντας μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή "Όλα Για Σένα" την Τρίτη, 15/5, έδειξε πόσο περίεργα αισθάνεται που δεν φοράει το κολιέ που δεν αποχωρίζεται ποτέ, μιας και είναι το δώρο που της έκανε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου όταν γεννήθηκε η κόρη τους. 

Πρόκειται για μια καρδία, η οποία γράφει ο όνομα της κόρης της, Αριάδνης, και η παρουσιάστρια του TvOne επεσήμανε ότι το φορά πάντα.

 Όπως είπε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Για κάποιο λόγο πήγαν όλα στραβά χθες από το πρωί... Έχασα το γούρι μου...Όχι δεν το βρήκα. Έχασα το γούρι μου και δεν το είχα χθες. Ένιωθα μια περίεργη διάθεση. Τα συνδύασα όλα... οτιδήποτε αρνητικό έγινε χθες...". 

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top