ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στα ερυθρόλευκα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από ΑΕΚ!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στα ερυθρόλευκα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το απόγευμα της Τρίτης.

Έτσι, επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του SDNA για την οριστική συμφωνία και την υπογραφή των συμβολαίων των δύο πλευρών, μια συμφωνία που θα αποφέρει στον 31χρονο μεσοεπιθετικό περί τις 550.000 ετησίως.

Με την απόκτηση του διεθνούς άσου πλέον οι Πειραιώτες μπαίνουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και την επόμενη μέρα τους, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή όχι μόνο με εμπειρία και ποιότητα αλλά και που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της επιστροφής της πρωταθλήτριας ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 χρόνια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χριστοδουλόπουλος γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει αγωνιστεί και στους 4 «μεγάλους» του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, καλωσόρισε τον ποδοσφαιριστή μέσω social media με το μήνυμα: «Καλώς ήρθες σπίτι σου».

ΑΕΚ σε Ολυμπιακό: «Ο Λάζαρος έχει συμβόλαιο έως το 2019»

Η ΑΕΚ απάντησε με εξώδικο στον Ολυμπιακό, καταθέτει το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου και τον καλεί σε απολογία.

Όπως διαβάσατε χθες, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έφτασε εξώδικο από τον Ολυμπιακό, μέσω του οποίου την ενημέρωνε ότι ξεκινά συζητήσεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, επειδή ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε σήμερα το πρωί στην ομάδα του Πειραιά (πριν αυτή καταθέσει το συμβόλαιό του στη Σούπερ Λίγκα) επίσης με εξώδικο ότι δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, καθώς έχει συμβόλαιο με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2019.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάθεση συμβολαίου και στην ανακοίνωση του Χριστοδουλόπουλου, κάτι που δεν αλλάζει τη στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει η ΑΕΚ.

Η Ένωση θα καταθέσει το επόμενο διάστημα το συμβόλαιο που έχει στα χέρια της για τον επόμενο χρόνο και στη συνέχεια θα προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες που προβλέπονται.

Επίσης, η ΑΕΚ θα καλέσει τον Λάζαρο σε απολογία, τόσο για τις επαφές του με τον Ολυμπιακό, όσο και για τη δήλωση περί απειλών.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top