ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθαν φορτωμένοι από τα Κατεχόμενα με 12 κιλά καπνό για ναργιλέ

Ήρθαν φορτωμένοι από τα Κατεχόμενα με 12 κιλά καπνό για ναργιλέ

Νόμιζαν θα περάσουν απαραίτητοι από το οδόφραγμα οι δυο άντρες.

Το βράδυ της 15ης Μαΐου 2018, κατά τον συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων από το Σημείο Διέλευσης του Αγίου Δομετίου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν σε όχημα ιδιοκτησίας Ελληνοκυπρίου, επιμελώς κρυμμένα 12 κιλά και 150 γραμμάρια καπνό για ναργιλέ.

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (16/05) από το Τμήμα ο Ελληνοκύπριος και ο συριακής καταγωγής συνοδηγός του, συνελήφθηκαν για αυτόφωρα αδικήματα της παράβασης όρων του κανονισμού της πράσινης γραμμής, ενώ η πιο πάνω αναφερόμενη ποσότητα, η δασμοφορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα € 3.150, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη παράνομη μεταφορά της από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση των αδικημάτων που διαπράχθηκαν με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους   €4.300. Καταβλήθηκε επίσης ποσό απόδοσης ύψους €500 για επιστροφή του κατασχεθέντος οχήματος στον ιδιοκτήτη του.

Με την καταβολή των πιο πάνω ποσών, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top