Τον γνωρίσαμε από το πέρασμα του από δύο μεγάλες κυπριακές ομάδες – Η νέα του καριέρα

Τον γνωρίσαμε από το πέρασμα του από δύο μεγάλες κυπριακές ομάδες – Η νέα του καριέρα

Ο Ρουμάνος, Ναρσίν Ραντουκάν, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τη σεζόν 2005-2006, καθώς και της ΑΕΛ την περίοδο 2006-2007, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ετοιμάζεται για μία νέα σελίδα στην καριέρα του, που έχει σχέση όμως με τον «βασιλιά των σπορ».

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος Ραντουκάν παρακολουθεί μαθήματα για να αποκτήσει διδακτορικό στο Sports Management.

Είναι αναλυτής αγώνων σε τηλεοπτικό σταθμό και παρακολουθεί και μαθήματα σε πανεπιστήμιο Βουκουρεστίου ηια να εξασφαλίσει το σχετικό δίπλωμα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Εφιαλτικά σενάρια για ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ανασύνταξη ή πολιτική εξαφάνιση

Βουλευτικές 2026: Εφιαλτικά σενάρια για ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ανασύνταξη ή πολιτική εξαφάνιση

Η πρόσφατη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Vouli.TV παρότι μη επιστημονική, ανέδειξε σημαντικές πολιτικές τάσεις, οι οποίες θα πρέπει να προκαλέσουν προβληματισμό κυρίως στα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE