ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Εκμυστηρεύτηκε πως έβαλε την βόμβα στο όχημα της μητέρας του Φαίδωνος

ΠΑΦΟΣ: Εκμυστηρεύτηκε πως έβαλε την βόμβα στο όχημα της μητέρας του Φαίδωνος

Την βομβιστική επίθεση σε βάρος του οχήματος που ανήκει στην μητέρα του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος που σημειώθηκε παραμονές Χριστούγεννων του 2017, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε 26χρονος από την Πάφο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν πως σε κατάθεση του ο 30χρονος Βούλγαρος ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την απόπειρα φόνο των δυο αστυνομικών που διεπράχθη το Σάββατο (05/05) στον Ύψωνα, μίλησε για τον μυστικό που του εκμυστηρεύτηκε 26χρονος συλληφθείς.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην κατάθεση του, ο 26χρονος εκμυστηρεύτηκε στον 30χρονο πως αυτός είναι το πρόσωπο που τοποθέτησε την βόμβα στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (16/05) σε σχέση με υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες καθώς προέκυψε μαρτυρία εναντίον τους

Αρχικά συνελήφθη ο 26χρονος στην περιοχή των Κονιών και στην συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 20χρονου και του 30χρονου που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συνεργείας μετά την διάπραξη της απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥΖΟΥ: Ανοίγει κι ο φάκελος της υπόθεσης με την βόμβα στη μητέρα του Φαίδωνος

Να σημειωσούμε εδώ οτι ο 26χρονος και ο 30χρονος είναι αδέλφια. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο 26χρονος καθώς και ο 30χρονος άνηκαν στην 'ομάδα' του Μούζου. Η φιλία τους χάλασε όταν τα δυο αδέλφια άρχισαν πωλούν εκρηκτικές ύλες σε άλλα πρόσωπα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κατάθεση του ο Ηλίας Μούζος ενέπλεξε τον 30χρονο ως το πρόσωπο που του είχε πωλήσει εκρηκτικές ύλες πριν από δυο χρόνια.

Οι ανακριτές εντός των ημερών θα πάρουν και νέες καταθέσεις από τον Ηλία Μούζο σε μια προσπάθεια να λύσουν όλες τις ανεξιχνίαστες βομβιστικές επιθέσεις αλλά και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά.

Θυμίζουμε πως η διαδικασία προσωποκράτησης των τριων υπόπτων (26χρονου, 20χρονου και 30χρονου) θα έγινε την Πέμπτη (17/05) στο χειρουργικό τμήμα ανδρών καθώς ο 26χρονος δεν αισθανόταν καλά στην υγεία του. Είπε στους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου πως είναι άρρωστος και ζαλίζεται.

Το αίτημα των ανακριτών έγινε αποδεκτό από τους δικαστές και οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για 8 ημέρες.

Πάντως να σημειώσουμε πως οι τρεις ύποπτοι ηλικίας 26, 20 και 30 ετών που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (16/05) αντιπροσωπεύονται από τον ίδιο δικηγόρο ο οποίος εκπροσωπεί τον Ηλία Μούζο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top