ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμονή που… «τσακίζει κόκκαλα»

Αναμονή που… «τσακίζει κόκκαλα»

Ηρεμία επικρατεί στην Ομόνοια τις τελευταίες ημέρες, με το ενδιαφερον να επικεντρώνεται ασφαλώς στην Καταστατική και Έκτακτη Γενική συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για τις 29/05.

Στη συγκεκριμένη κρίσιμη συνέλευση, τα μέλη της Ομόνοιας θα κληθούν να πάρουν μία ιστορική απόφαση, αν δηλαδή επιθυμούν να αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας του σωματείου για να δημιουργηθεί εταιρεία, προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» στη νέα διοίκηση για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας της νέας περιόδου (2018-2019).

Ειδάλλως, αν υπάρξει ανατροπή σκηνικού, παραιτηθεί η διοίκηση Λώρη Κυριάκου και δεν επενδύσει τελικά στην Ομόνοια ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας, Σταύρος Παπασταύρου, θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου «πράσινος συναγερμός», για να αποφασιστούν άμεσα τα επόμενα βήματα για τη λύση του διοικητικού αξιεξόδου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ενόσω το νέο συμβούλιο είναι στο… περίμενε, θα υπάρχει και στασιμότητα στο κεφάλαιο του προγραμματισμού που «καίει» τον κάθε Ομονοιάτη, ο οποίος περιμένει ότι μετά το περσινό «φιάσκο» στον μεταγραφικό σχεδιασμό, οι κινήσεις που θα γίνουν φέτος θα είναι αυτές που πρέπει (με όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο) για να ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι», ενισχύοντας το ποιοτικά σε όλες τις γραμμές.

Ένα από τα κεφάλαια που παραμένουν ανοιχτά πάντως, είναι και του Τεχνικού Διευθυντή, με τον Ισπανό Άνχελ Γκόμεθ να είναι στις πρώτες επιλογές για το συγκεκριμένο κομβικό πόστο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top