ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Xάμπος, ο Πολίτσι, ο Καρό και τ’ άλλα παιδιά…

O Xάμπος, ο Πολίτσι, ο Καρό και τ’ άλλα παιδιά…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρει παρουσιάζει στον Απόλλωνα, όχι μόνο ποιοι άλλοι παίχτες θα φύγουν και ποιοι θα έλθουν, αλλά και ποιοι από τους δανεικούς θα επανενταχθούν στο ρόστερ.

Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε γράψει ότι ο Χάμπος Κυριάκου, επιστρέφει στη βάση του. Θεωρείται δεδομένο ότι θα φορέσει ξανά τα κυανόλευκα ο διεθνής χαφ. Έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με την ομάδα.

Η καλούτσικη χρονιά που έκανε ο Αντρέας Καρώ, παίζοντας δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα, δεν άφησε ασυγκίνητη την τεχνική ηγεσία. Έγραψε 29 συμμετοχές στους ερυθρόλευκους, σημείωσε 3 γκολ. Είναι μόλις 21 χρόνων, δεν παίζει μόνο σέντερ μπακ, αλλά και στα άκρα της άμυνας. 

Συνομήλικος του Καρώ είναι ο Αλαστάιρ Ρέινολντς, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας. Πήρε κι αυτός κάμποσα παιχνίδια στα πόδια του, αγωνιζόμενος επίσης στη Νέα Σαλαμίνα. Ο γεννημένος στη Λεμεσό, Σκοτσέζος χαφ, συνολικά είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Δανεικοί έπαιξαν σε μια άλλη ομάδα που έχει έδρα το «Αμμόχωστος», την Αλκή Ορόκλινη, δυο άλλα παιδιά του Απόλλωνα. Ο 19χρονος ανασταλτικός χαφ Μάριος Αντρέου και ο επίσης 19χρονος επιτελικός χαφ Πέτρος Ψύχας.

Περισσότερες συμμετοχές είχε ο πρώτος. Βασικά θα αποφασίσει ο Αυγουστή, που γνωρίζει από τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ακαδημία τα εν λόγω παιδιά, αν έκαναν ικανοποιητική πρόοδο. Αν έφτασαν σε σημείο τέτοιο, που να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τους ψηλούς στόχους του Απόλλωνα.

Δανεικός δόθηκε τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό, ο Βελγο-Ιταλός Λούκα Πολίτσι. Είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία, αν και η ομάδα του δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Κατέγραψε 18 συμμετοχές, σκοράροντας 5 φορές. Σημειώνεται ότι ο Πολίτσι, θα έχει δικαίωμα να εγγραφεί στον κατάλογο Β και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top