ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο 73χρονος άντρας, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, το Σάββατο (19/5).

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/5) κηδεύεται από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, ο 73χρονος Μιχαλάκης Μιχαηλίδης (Carol).

Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές μόνο για τον Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 στην οδό 28ης Οκτωβρίου (παραλιακός δρόμος) στη Λεμεσό όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη, χτύπησε και παρέσυρε τον 73χρονο Μιχαλάκη Μιχαηλίδη, ο οποίος διασταύρωνε πεζός τον δρόμο. 

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς «έσβησε» γύρω στις 16:00 το απόγευμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE