'Τρομερές αντιδράσεις εκπαιδευτικών' – Κόβουν την επικοινωνία με τον υπουργό Παιδείας

'Τρομερές αντιδράσεις εκπαιδευτικών' – Κόβουν την επικοινωνία με τον υπουργό Παιδείας

Στη λήψη μέτρων μέχρι το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρόνιας, προχωρεί η ΠΟΕΔ, διακόπτοντας την επικοινωνία με τον υπουργό Παιδείας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) εξοργίστηκαν με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Χαμπιαούρη, ο οποίος ανάφερε ότι ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέως της ΠΟΕΔ, είχαν πρόθεση να παρέμβουν σε διαδικασία διοικητικής έρευνας.

Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, κ. Γιάννος Σωκράτους, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (21/5) στον Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ για το θέμα, ανάφερε ότι, «υπήρξαν τρομερές αντιδράσεις από τους εκπαιδευτικούς» ενώ συμπλήρωσε ότι, «ένιωσαν θιγμένοι».

Να σημειώσουμε ότι, η ΠΟΕΔ διακόπτει κάθε επικοινωνία με τον υπουργό, με μοναδική εξαίρεση το θέμα της επίλυσης των ζητημάτων ασφάλειας και υγείας στα σχολεία. Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα, ορίστηκε συνάντηση στις 29 Μαΐου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE