Χαμός στην Λάρνακα: «Μπούκαρε» σε υποστατικά η Αστυνομία- Πολλές συλλήψεις

Χαμός στην Λάρνακα: «Μπούκαρε» σε υποστατικά η Αστυνομία- Πολλές συλλήψεις

Μέλη της Αστυνομικής δύναμης έκαναν «φύλλο και φτερό» επαγγελματικά υποστατικά και οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρνακας.

Σε στοχευμένη επιχείρηση προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης 22/5 δυνάμεις της Αστυνομίας στη Λάρνακα. Στα πλαίσια των συνεχιζόμενων εκστρατειών των τελευταίων ημερών, ερευνήθηκαν, με δικαστικό ένταλμα, σε πολλά υποστατικά και έγιναν 18 συλλήψεις.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, οι συλληφθέντες, στους οποίους χτύπησαν την πόρτα αιφνιδιαστικά, βρίσκονταν με τις οικογένειες τους και προκλήθηκε  αναστάτωση.

Σε αρκετές απο τις "εφόδους" δεν εντοπίστηκε σε βάρος των ατόμων που συνελήφθησαν κάτι αξιόποινο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE