Συναγερμός για βόμβα στο Βατικανό

Συναγερμός για βόμβα στο Βατικανό

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη (23/5) το πρωί στην αστυνομία στο Βατικανό, εξαιτίας ενός ύποπτου δέματος που εντοπίστηκε σε τράπεζα, σε δρόμο που οδηγεί στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Την ώρα εκείνη ο Πάπας Φραγκίσκος έδινε την εβδομαδιαία ομιλία του στο Βατικανό, με τις Αρχές να απομακρύνουν τους πιστούς από τη Via della Conciliazione.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί και ειδικοί για την εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera, είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα γυναίκας, η οποία μιλούσε για βόμβα στο υποκατάστημα της τράπεζας Credito Cooperativo.

cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE