ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Η τελευταία ενδεκάδα της Λίβερπουλ σε τελικό με… άρωμα ΑΠΟΕΛ!

Champions League: Η τελευταία ενδεκάδα της Λίβερπουλ σε τελικό με… άρωμα ΑΠΟΕΛ!

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια…

Οι ερώτησεις που κυριαρχούν είναι Ρεάλ ή Λίβερπουλ, Σαλάχ ή Ρονάλντο όλες οι απαντήσεις θα δοθούν μετά το πέρας του τελικού ο οποίος θα γίνει στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου της Ουκρανίας.

Η «Βασίλισα» της Ευρώπης έδωσε και πέρσι το παρών της στον τελικό όμως αυτό δεν ισχυεί και για την Λίβερπουλ.

Ο σύλλογος της Αγγλίας για να θυμηθούμε πότε αγωνίστηκε ξανά σε τελικό της Κορυφαίας Διασυλλογικής Διοργάνωσης θα πρέπει να γυρίσουμε πολύ πίσω στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2007.

Στον εν λόγω τελικό η Λίβερπουλ αγωνίστηκε κόντρα στην Μίλαν με τους Ιταλούς να κερδίζουν με 2-1 και να παίρνουν ουσιαστικά εκδίκηση από τον χαμένο τελικό στην Αθήνα.

Στο συγκεκριμένο ματς αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε και… «άρωμα» ΑΠΟΕΛ αφού στην ενδεκάδα τότε έπαιξε και ο Νορβηγός πρώην αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων» που ακούει στο όνομα Άρνον Ρίισε.

Λίβερπουλ (Μπενίτεθ): Ρέινα, Φίναν, Κάραγκερ, Άγκερ, Ρίισε, Αλόνσο, Μασεράνο , Πέναντ, Ζέντεν, Τζέραρντ, Κόιτ, Κιούελ , Κράουτς.

Σε δημοσίευμα της Brinkwire γίνεται αναφορά ένα προς ένα ποδοσφαιριστή που έπαιξαν στον τελευταίο τελικό της Λίβερπουλ το 2007 και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ρίισε για τον οποίο αναφέρει τις ομάδες που αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα μεταξύ άλλων και τον ΑΠΟΕΛ… 

 

The 2007 Champions League final

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top