ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Μεγάλη η έκταση – Μπορούσε να ξεφύγει λόγω ανέμων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Μεγάλη η έκταση – Μπορούσε να ξεφύγει λόγω ανέμων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρία πυροσβεστικά και δύο υπηρεσιακά οχήματα χρησιμοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον Άγιο Αθανάσιο.

Η πυρκαγιά, που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (25/5) κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τέθηκε γύρω στις 11:30 υπό έλεγχο.

Κοντά στην περιοχή της φωτιάς βρίσκεται το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αγίου Αθανασίου.

Λόγω των δυνατών ανέμων που μαίνονταν, η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν σωτήρια.

Παράλληλα, η έκταση της πυρκαγιάς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ήταν πολύ μεγάλη και θα μπορούσε να επεκταθεί ή να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.