ΚΥΠΡΟΣ: 'Μαθητής κακοποίησε καθηγήτρια σε Γυμνάσιο' – Νέα καταγγελία - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: 'Μαθητής κακοποίησε καθηγήτρια σε Γυμνάσιο' – Νέα καταγγελία - VIDEO

Νέο περιστατικό σχετικά με τη βία στα σχολεία έφερε στο φως γυναίκα το μεσημέρι της Παρασκευής (25/5).

Συγκεκριμένα, μητέρα καθηγήτριας, παρενέβη στη συζήτηση που γινόταν για την Παιδεία στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ.

Υποστήριξε ότι η κόρης της, ούσα καθηγήτρια σε Γυμνάσιο, κακοποιήθηκε από μαθητή.

Όπως είπε, μαθητής την έσπρωξε και έπεσε μπρούμυτα, χωρίς να βρεθεί κάποιος να τη βοηθήσει.

Κάλεσαν τον σύζυγό της, όπως κατήγγειλε, και από τις 12:30 μέχρι τις 21:00 ήταν στις Πρώτες Βοήθειες λόγω χτυπημάτων στο κεφάλι και αλλού.

Η καταγγέλλουσα εξήγησε ότι η κόρη της «έχει τραβήξει πάρα πολλά» και δεν ξέρει πού να βρει το δίκαιό της, καθώς ούτε διευθυντής ούτε υπουργείο Παιδείας έκαναν κάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=D94kGpaKBpY&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE