ΚΥΠΡΟΣ – «Ζητείται όχημα να κινείται με αέρα, ήλιο ή νερό… Τζιαί ύστερα λαλούν σκάρτους τους Κυπραίους»

ΚΥΠΡΟΣ – «Ζητείται όχημα να κινείται με αέρα, ήλιο ή νερό… Τζιαί ύστερα λαλούν σκάρτους τους Κυπραίους»

Το κόστος των καυσίμων είναι κάτι που πάντα κυριαρχεί στις συζητήσεις καταναλωτών.

Πόσο μάλλον όταν βλέπουν τις τιμές να ανεβαίνουν… «Ζητείται όχημα να κινείται με αέρα, ήλιο ή νερό... 1.33 η βενζίνη στις περισσότερες περιοχές και ανεβαίνει αργά και σταθερά» σημειώνει σε σχόλιό του συντονιστής ομάδας στο facebook με την ονομασία «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ».

«Σιγά σιγά να κοντέψει το 1.50 ευρώ όπως πάει» συμπληρώνει, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τελικά δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους Κυπραίους που… φουλάρουν από τα κατεχόμενα.

Το πλήρες σχόλιό του έχει ως ακολούθως: «Ζητείται όχημα να κινείται με αέρα, ήλιο ή νερό... 1.33 η βενζίνη στις περισσότερες περιοχές και ανεβαίνει αργά και σταθερά. Σιγά σιγά να κοντέψει το 1.50 ευρώ όπως πάει. Και μετά λέμε σκάρτους τους Κυπραίους που γεμίζουν από τα κατεχόμενα.. Α ρε απατεώνες...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE