ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Δέχθηκε επίθεση απο τον αδελφό της φίλης του - Φόρεσαν χειροπέδες

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Δέχθηκε επίθεση απο τον αδελφό της φίλης του - Φόρεσαν χειροπέδες

Με τραύματα, που φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, μεταφέρθηκε το Σάββατο (26/05) τα ξημερώματα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, για περίθαλψη, 52χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 52χρονος έφερε τραύματα στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα και λόγω της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 52χρονος εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Στον τραυματία έγιναν συρραφή των τραυμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 52χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα , ενώ βρισκόταν στην οικία 51χρονης, στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από τον 55χρονο αδελφό της, ο οποίος φέρεται να τον κτύπησε και να τον τραυμάτισε με σιδερένιο αντικείμενο.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων η Αστυνομία, προχώρησε το Σάββατο το απόγευμα, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη τόσο του 55χρονου, όσο και της 51χρονης.

Η κατάσταση της υγείας του 52χρονου, κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top