ΠΑΦΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 21χρονου μοτοποδηλάτη - Δεν έφερε κράνος

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 21χρονου μοτοποδηλάτη - Δεν έφερε κράνος

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής (27/5), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά 21χρονος από την επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος στην λεωφόρο Ελευθερίας στη Χλώρακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 21χρονος.

Ο μοτοποδηλάτης μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ο 21χρονος φέρεται να ΜΗΝ έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.