LIFESTYLE

Έκρηξη! Διάσημοι και Μαχητές βγαίνουν εκτός ελέγχου - Ένταση, μπηχτές και oι... νικητές!

Έκρηξη! Διάσημοι και Μαχητές βγαίνουν εκτός ελέγχου - Ένταση, μπηχτές και oι... νικητές!

Πολλή ένταση υπήρξε στο επεισόδιο της Κυριακής (27/5) του Survivor 2.

Στα highlights η αντιπαράθεση ανάμεσα στις άλλοτε κολλητές φίλες Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου.

Η τελευταία δεν λέει να συγχωρήσει στην Κατερίνα το γεγονός ότι δεν την κράτησε στην ομάδα των Διασήμων όταν έγινε ο διαχωρισμός στις ομάδες. Η Κατερίνα από τη μεριά της, άρχισε να ενοχλείται από την Εύη που απομακρύνθηκε από την πρώτη στιγμή από εκείνη, χωρίς να δώσει εξηγήσεις. Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, απόψε είδαμε πως τα πράγματα έχουν φτάσει σε ακραία σημεία, ύστερα από την άσεμνη σχημη χειρονομία που έκανε ο Πάνος πριν από λίγες ημέρες στη Δαλάκα κατά τη διάρκεια αγωνίσματος. Η Εύη υποστήριξε τον συμπαίκτη της λέγοντας πως είναι θέμα έντασης της στιγμής και πως σε καμία περίπτωση ο Πάνος δεν είχε κακές προθέσεις. Όλη αυτή η στάση όμως, ενόχλησε την Κατερίνα η οποία δεν μπορεί να χωνέψει πως η άλλοτε φίλη της στρέφεται εναντίον της.

Με τη χειρονομία του Πάνου και τη Μελίνα που του έκανε παρατήρηση πήρε θέση όμως και η Ροδάνθη. «Δεν της πέφτει λόγος της Μελίνας. Έγινε κάτι ανάμεσα στον Πάνο και στην Κατερίνα και δεν βρίσκω λόγο να ανακατευτεί. Θα μπορούσε να τον πιάσει και να του το πει όχι μπροστά στους άλλους. Αυτό που έκανε η Μελίνα στα δικά μου μάτια φαίνεται ότι θέλει να φανεί και να κερδίσει τις εντυπώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ως προς το κομμάτι του αγωνίσματος τώρα, Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης όπου είχε ως έπαθλο την άνεση αλλά και το beach party. Νικητές στο αποψινό αγώνισμα λοιπόν, αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με 10-3 κάτι που σίγουρα τους χαροποίησε ιδιαίτερα ύστερα από τόσες ήττες.

Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το επεισόδιο της Κυριακής(27/5) 

https://www.youtube.com/watch?v=sZNBzEuhiBo

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top