ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι συζήτησαν Παντελή – Λέβι και πότε θα έρθει το… φιρμάνι για Ντούρις

Τι συζήτησαν Παντελή – Λέβι και πότε θα έρθει το… φιρμάνι για Ντούρις

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Άστρα 92.8 και αναφέρθηκε στη συνάντηση Παντελή – Λέβι και τις εξελίξεις με Ντούρις.

 Στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυρίας αποκάλυψε τι είπαν Λέβι και Παντελή ενώ ανέφερε πως πήγαν οι συζητήσεις στη Ρωσία για Ντούρις και πότε θα έρθει η απάντηση από την Όρενμπουργκ..

Παράλληλα μίλησε και για τα δημοσιεύματα από Ισραήλ, για Σισέ και το ενδεχόμενο επιστροφής Γιωργαλλίδη.

Δείτε επίσης:

 Για την επιστροφή Ρόνι Λέβι: «Ήρθε και συναντήθηκε με τον πρόεδρο. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα του προγραμματισμού και από σήμερα θα γίνουν όλες οι κινήσεις. Θα αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους και ακόμα και αυτοί που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται και θα αποκτηθούν κάποιοι άλλοι που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Συζητήθηκαν από πριν όλα αυτά βέβαια ωστόσο οι διακοπές και κάποιες υποχρεώσεις ανέβαλαν αυτή την συζήτηση. Από σήμερα όλα κινούνται σε ρυθμούς προγραμματισμού».

Για τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ: «Δεν ξέρω τι άλλο θα γραφτεί μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο προγραμματισμός συνεχίζεται ώστε να γίνει καλύτερη η ομάδα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο».

Για τις επαφές για Ντούρις: «Ο κ. Παντελή και ο κ. Γιάγκου πραγματοποίησαν δυο συναντήσεις με τους ανθρώπους της Όρενμπουργκ. Η πρώτη δεν έφερε το επιθυμό αποτέλεσμα και γι’ αυτό παρέμειναν λίγες περισσότερες μέρες. Τα δεδομένα που συζητήθηκαν στην 2η συνάντηση ήταν σε πολύ καλύτερη βάση. Έχει κατατεθεί μια πρόταση και αναμένουμε ίσως μέχρι τις αρχές τις επόμενης βδομάδας να έχουμε μια απάντηση, θετική ή αρνητική. Υπάρχει μια οικονομική διαφορά, είναι αλήθεια. Ευελπιστούμε πως είναι τέτοια που μπορεί να γεφυρωθεί. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ανόρθωση και η Όρενμπουργκ δεν τον υπολογίζει».

Για την πρόταση στον Σισέ: «Υπάρχει πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας. Εφόσον γίνουν αποδεκτοί οι όροι, το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Με Καμαρά και Καρλίτος θα γίνει μια συζήτηση για διαφορετικούς λόγους και θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις όταν υπάρχει νεότερα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιωργαλλίδη από άλλο πόστο: «Περισσότερο συνδέεται το όνομα μετά τις δηλώσεις μας για εμπλουτισμό του Κυπριακού στοιχείου. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να πούμε, είτε για τον Γιωργαλλίδη, είτε για κάποιο άλλο Κύπριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top