LIFESTYLE

Διάσημες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών μιλούν για τις δυσκολίες της δουλειάς - VIDEO

Διάσημες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών μιλούν για τις δυσκολίες της δουλειάς - VIDEO

Αν νομίζατε ότι το να είσαι πορνοστάρ σημαίνει να... συμμετέχεις σε ερωτικές περιπτύξεις και να πληρώνεσαι αδρά γι' αυτό, τότε είστε γελασμένοι.

Αυτό τουλάχιστον δηλώνουν τέσσερις διάσημες πορνοστάρ, οι οποίες εμφανίζονται κάθετες: "Το χρήμα από το πορνό ΔΕΝ είναι εύκολο χρήμα".

Πίσω από τις κάμερες, οι πρωταγωνίστριεςς της βιομηχανίως ψυχαγωγίας ενηλίκων είναι κανονικοί άνθρωποι, με προβλήματα, και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν ακριβώς με την εργασία τους, η οποία σύμφωνα με αυτές είναι εξαιρετικά απαιτητική, χωρίς μάλιστα να "πληρώνει" τόσο καλά.

«Κατ' αρχάς, τα χρήματα που βγάζεις ως πορνοστάρ δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσα πολλά, όσα νομίζει ο περισσότερος κόσμος», εκμυστηρεύεται η διάσημη Αμερικανίδα (με καταγωγή από Ασία) πορνοστάρ Άσα Ακίρα.

«Έχουν την εντύπωση ότι η βιομηχανία του πορνό είναι βιομηχανία δισεκατομμυρίων αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να πληρώνεις μόνο σου για ασφάλεια ζωής, δεν έχεις καθόλου προνόμια. Μόνο για εξετάσεις που πηγαίνω κάθε δύο εβδομάδες χρειάζομαι 150 δολάρια.

Μετά είναι και η προσωπική περιποίηση, η οποία είναι εξαιρετικά απαιτητική. Χρειάζεσαι 50 δολάρια για τα νύχια, ή για τα extensions στα μαλλιά ή για το οτιδήποτε», συμπληρώνει η Άσα.

"Οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα στούντιο της πορνοβιομηχανίας ειναι κοκαίνη και ατελείωτα όργια... Ότι έρχεσαι 3 το μεσημέρι στη δουλειά, και φεύγεις όποτε θες. Κι εγώ αυτό νόμιζα πριν μπω σε αυτό το χώρο. Δεν είναι καθόλου έτσι όμως», καταλήγει η Άσα.

Η αφρομαερικανίδα Νίκι Ντάρλιγκ από μεριά της δηλώνει ότι "το να καταφέρνεις μπροστά από ένα συνεργείο με κάμερες και ανθρώπους να κάνεις τις κινήσεις του σώματος σου να φαίνονται όμορφες κατά τη διάρκεια της πράξης, είναι πάρα πολύ δύσκολο".

https://www.youtube.com/watch?v=GPp6Kb1009s

Απο newmoney.gr

 *Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top