ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισαν νέο ανήλικο στο τιμόνι – Ήταν ‘φτιαγμένος’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισαν νέο ανήλικο στο τιμόνι – Ήταν ‘φτιαγμένος’

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει τα νέα περιστατικά τροχαίων αδικημάτων με ανήλικους στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το νέο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Γλάστωνος.

Ήταν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/05) όπου κατά την διάρκεια τροχονόμων ελέγχων, μέλη της Τροχαίας εντόπισαν 17χρονο να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στην Αστυνομία όπου έδωσε κατάθεση. Τα δείγματα του τελικού ελέγχου νάρκοτεστ, θα σταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή εξέταση.

Να σημειώσουμε πως είναι το τέταρτο περιστατικό με ανήλικο στο τιμόνι  μέσα σε λίγες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.