ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΙΚΕΑ για την κουζίνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΙΚΕΑ για την κουζίνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην κουζίνα ζούμε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Φτιάχνουμε τις δικές μας συνταγές, πειραματιζόμαστε με καινούργιες και αφήνουμε την δημιουργικότητά μας ελεύθερη. Θέλουμε η κουζίνα να είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα μας και σχεδιασμένη σύμφωνα με το δικό μας στιλ. Οι κουζίνες ΙΚΕΑ είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν αμέτρητους συνδυασμούς και επιλογές. Είτε μοντέρνα είτε παραδοσιακή, στην ΙΚΕΑ σίγουρα θα βρείτε την κουζίνα που ονειρεύεστε!

Προσωπικό στιλ στην κουζίνα σας:

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ενός σπιτιού ή τον αριθμό των ανθρώπων που ζουν σε αυτό, για όλους υπάρχει μια ιδανική κουζίνα. Τα συστήματα κουζινών ΙΚΕΑ παρέχουν ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου σας και τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη γκάμα σε προσόψεις πορτών/συρταριών, σκελετούς, πάγκους και επιφάνειες εργασίας.
Οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να μεταμορφώσουν πραγματικά μια κουζίνα με πολύ

μικρό κόστος. Πόμολα, χερούλια, αξεσουάρ τοίχου, μείκτες νερού κουζίνας, πάγκοι κουζίνας και τρόλεϊ μπορούν να ανανεώσουν και να ολοκληρώσουν την κουζίνα σας.

Σωστή οργάνωση και λειτουργικότητα που σας λύνει τα χέρια:
Η λειτουργικότητα σε μια κουζίνα είναι το παν. Η ΙΚΕΑ αυτό το γνωρίζει καλύτερα! Οργανώστε τον χώρο σας για να μπορείτε να κινείστε εύκολα και γρήγορα. Ένα καλό τρίγωνο εργασίας είναι αυτό που προσφέρει δυνατότητα για αποθήκευση, πλύσιμο και μαγείρεμα. Τακτοποιήστε τα πράγματα σας, όπου σας βολεύει καλύτερα για να μην τα ψάχνετε όταν τα χρειάζεστε.

Βιωσιμότητα στην κουζίνα:
Η ΙΚΕΑ πάντα νοιάζεται για το περιβάλλον. Πιστεύει πως μια ανθεκτική κουζίνα πρέπει να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Σας δίνει λύσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. Μικρές δράσεις για το καλό του συνόλου. Η ΙΚΕΑ φέτος πήρε βραβείο RED DOT AWARD 2018 για την κουζίνα KUNGSBACKA, η οποία είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο ξύλο και ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, αποτελώντας την πιο βιώσιμη λύση στις προσόψεις κουζίνας που διαθέτει μέχρι στιγμής η ΙΚΕΑ.

25 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση:
Στόχος της ΙΚΕΑ είναι να σχεδιάζει κουζίνες που να είναι ανθεκτικές και λειτουργικές, γι’ αυτό και έχουν 25 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση, πάντα στις προσιτές τιμές ΙΚΕΑ. Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΙΚΕΑ είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει στον σχεδιασμό της κουζίνας σας. Αφήστε τις δύσκολες εργασίες της μέτρησης και εγκατάστασης της κουζίνας σας στα έμπειρα χέρια των συνεργατών της ΙΚΕΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.ikea.com.cy/kouzina/

ΙΚΕΑ ζούμε μαζί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top