ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει για πολλά… ΜΠΑΜ ο Τορναρίτης

Πάει για πολλά… ΜΠΑΜ ο Τορναρίτης

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης είναι έτοιμος να δαπανήσει χρήμα και να πάει για πολλά «μπαμ»…

Οι «μαυροπράσινοι» αν και επέστρεψαν στα μεγάλα σαλόνια την σεζόν που διανύσαμε (2017/18) δεν κατάφεραν να κρατηθούν εκεί και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται και πάλι στην Β’ κατηγορία.

Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι η ομάδα να επανέλθει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια κι αν μπορέσει να διατηρηθεί εκεί.

Γι αυτόν τον λόγο ο Πρόεδρος του Λευκωσιάτικου συλλόγου είναι έτοιμος να κάνει «ψώνια»  και να στελεχώσει τον Ολυμπιακό ακόμη και με μεγάλα oνόματα.

Με αυτόν τον τρόπο ο κ.Τορναρίτης θα προσπαθήσει να δυναμώσει τους «μαυροπράσινους» για να μπορέσουν τη νέα χρονιά να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην κατηγορία των μεγάλων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top