ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Νόιερ η αποστολή της Γερμανίας για Μουντιάλ και έναν… αποκλεισμό-έκπληξη!

Με Νόιερ η αποστολή της Γερμανίας για Μουντιάλ και έναν… αποκλεισμό-έκπληξη!

Με μόλις μία πρόσφατη συμμετοχή, εκείνη στο φιλικό με την Αυστρία, θα ταξιδέψει στην Ρωσία ο Μάνουελ Νόιερ, καθώς ο Γιόακιμ Λεβ τον επέλεξε για την τελική 23άδα της Εθνικής Γερμανίας. Έκπληξη ο αποκλεισμός Σανέ.

α «πάντσερ» τα οποία θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους αγωνίζονται με όλα τα αστέρια τους διαθέσιμα, ενώ οι τελευταίοι που «κόπηκαν» είναι οι Τζόναθαν Τα, Μπερντ Λέον, Νιλς Πέτερσεν και Λιρόι Σανέ. Aντιθέτως ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε τον έμπειρο πορτιέρε της Μπάγερν Μονάχου παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, Κέβιν Τραπ, Αμυντικοί: Ζερόμ Μπόατενγκ, Ματίας Γκίντερ, Γιόνας Έκτορ, Ματς Χούμελς, Τζόσουα Κίμιχ, Μάρβιν Πλάτενχαρντ, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Νίκλας Σίλε

Μέσοι/Επιθετικοί: Γιούλιαν Μπραντ, Γιούλιαν Ντράξλερ, Μάριο Γκόμες, Λέον Γκορέτσκα, Ιλκάι Γκουντογκάν, Σάμι Κεντίρα, Τόνι Κρόος, Τόμας Μίλερ, Μεσούτ Οζίλ, Σεμπαστιάν Ρούντι, Τίμο Βέρνερ, Μάρκο Ρόις

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top