ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 65χρονου

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 65χρονου

Οι ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να καταδείξουν την αιτία θανάτου του Vasyl  Voychuk, 65 χρόνων από την Ουκρανία, ο οποίος έπεσε τη Δευτέρα (04/06) νεκρός ενώ προσπαθούσε να βγει από τη θάλασσα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη νενομισμένη νεκροτομή διενήργησε την Τρίτη 05/06 ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ωστόσο δεν κατέδειξε τα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου και αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (04/06) το πρωί ενώ ο 65χρονος προσπαθούσε να βγει στην ακτή από τη θάλασσα σε παραλία της Αγίας Νάπας, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 65χρονο σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 65χρονος ήρθε στην Κύπρο για διακοπές με τη σύζυγο του στις 25 Μαΐου και θα αναχωρούσε στις 8 Ιουνίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top