ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν ηγετικό στέλεχος των αναρχικών και εκείνος κάλεσε Αστυνομία

ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν ηγετικό στέλεχος των αναρχικών και εκείνος κάλεσε Αστυνομία

Θύμα κλοπής έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Και εκείνος κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων της Καλλιδρομίου για βοήθεια!

Την απίστευτη αυτή ιστορία αποκαλύπτει η παραπολιτική στήλη της ελληνικής εφημερίδας «Τα Νέα» ο «Μικροπολιτικός», σημειώνοντας ότι το ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών ακτιβιστών επέστρεψε στο σπίτι του ένα βράδυ, ύστερα από μια επιτυχημένη ακτιβιστική επιδρομή, για να ανακαλύψει ότι οι ληστές, που προφανώς δεν γνώριζαν σε ποιανού σπίτι είχαν εισβάλει, δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο.

Το μόνο που είχε μείνει, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», ήταν το τηλέφωνο. Αμέσως, λοιπόν, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Ο διοικητής μόλις άκουσε το όνομα του θύματος αμέσως κατάλαβε φυσικά ποιος ήταν ο παθών, σημαντικό μέλος των ατάκτων ακτιβιστών... αλλά έδωσε εντολή στους άνδρες να σπεύσουν στο σπίτι του και να ειδοποιηθεί και η Σήμανση, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top