ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολες μέρες, αλλά έχει το… πείσμα και τις γνώσεις

Δύσκολες μέρες, αλλά έχει το… πείσμα και τις γνώσεις

Είναι γεγονός πως από τη μέρα που ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2017-2018, με τον Απόλλωνα να μην καταφέρνει να πανηγυρίζει έναν από τους δύο τίτλους, τουλάχιστον, η απογοήτευση ήταν πέρα για πέρα μεγάλη σε ολόκληρο το κυανόλευκο οικοδόμημα της Λεμεσού.

Πόσο δε, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκος Κίρζης, ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, καθώς και όλοι αυτοί που ξόδεψαν χρόνο και στερήθηκαν διάφορα πράγματα, για να προσπαθήσει μέχρι τέλους ο Απόλλωνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ο καθένας είπε το «Πι» του και το «Ξι» του για το πως χάθηκε το πρωτάθλημα και το κύπελλο.  Άλλοι τα είχαν με… τρίτους, άλλοι με παρασκήνιο και διάφορα, άλλοι με το άγχος της ομάδας στα δύο παιχνίδια στο ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, άλλοι παρατηρούσαν τα παιχνίδια όπου έχασε η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή από την 31η Ιανουαρίου και έπειτα.

Σημασία δεν έχει το πότε χάθηκαν οι τίτλοι και το αν, αλλά η ουσία και μέσα από τα λάθη που έγιναν να μπορέσει να γίνει η σωστή διαχείριση, μα γίνουν οι πρέπουσες κινήσεις που θα διορθώσουν πράγματα και καταστάσεις σε όλα τα κυανόλευκα επίπεδα και ο Απόλλωνας να είναι ακόμη πιο δυνατός στη νέα αγωνιστική περίοδο σε όλα τα μέτωπα.

Ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης, ο οποίος γνωρίζει το πως μπορεί να λειτουργήσει και το τι χρειάζεται να γίνει, μιας και είναι επαγγελματίας σε θέματα αθλητισμού γενικότερα, δη του ποδοσφαίρου, έχει όλες αυτές τις γνώσεις και ήδη έχει ξεκινήσει τις διεργασίες του.

Ναι μεν χρειάστηκε μέρες για διακοπές, να καθαρίσει το μυαλό για τα καλά, αλλά τόσο μερικά 24ωρα μετά την απογοήτευση των χαμένων τίτλων, πρωταθλήματος και κυπέλλου, έκανε την κίνηση που έπρεπε, φέρνοντας κοντά παράγοντες, επιφανείς Απολλωνίστες, σε ένα τραπέζι να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει για τη νέα σεζόν για να είναι ακόμη πιο δυνατή η Λεμεσιανή ομάδα.

Μία τέτοια κίνηση, παρόμοιας μορφής, θα γίνει σίγουρα και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Αναλόγως, λοιπόν, της στήριξης που θα έχει από όλα τα «μέλη» της οικογένειας του Απόλλωνα, ο Νίκος Κίρζης θα επανδρώσει το έμψυχο δυναμικό, το «οπλοστάσιο» του Σωφρόνη Αυγουστή, για να είναι ακόμη πιο καλύτερη, πιο δυνατή, ποιο ποιοτική, έμπειρη, η Λεμεσιανή ομάδα για να τραβήξει στον δρόμο πρωταγωνιστικής πορείας και κατάκτησης τίτλων για τη νέα σεζόν.

Εδώ και χρόνια είναι στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής εταιρείας ο Νίκος Κίρζης και αυτό που του λείπει είναι πραγματικότητα να σηκώσει στα ουράνια της Λεμεσού την κούπα του πρωταθλητή.

Πεισματάρης και το δείχνει με τις κινήσεις του εδώ και χρόνια, όπως και την πρόσφατη που αναφέρουμε πιο πάνω, είναι ο Νίκος Κίρζης και θέλει σίγουρα έναν σημαντικό «συμπαίκτη» στο πλευρό του, τον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας, την ενότητα και την… εξαφάνιση της μουρμούρας και της κακοπροαίρετης κριτικής.

Μπορεί, ίσως, να νιώθει και «προδωμένος» από κάποιους ο πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, αλλά έχει την όρεξη, τη διάθεση, να μην τα παρατήσει τόσο εύκολα και να συνεχίσει την προσπάθεια για να φτάσει κάποτε εκείνη η μέρα που θα τον βρει στην κορυφή, στους ώμους όλων αυτών που θα βγουν στους δρόμους για το πανηγύρι κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου, της πρωταθλήτριας ομάδας.

Ο πρόεδρος έχει τον τρόπο και γνωρίζει, το… μπαλάκι για ακόμη μία χρονιά για να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος του πόθος ανήκει σε όλους τους ένοικους του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι… Κατά το πόσο θα είναι ακόμη πιο συνεπείς και διαβασμένοι για το τι τους περιμένει στη νέα σεζόν.  Σωφρόνης Αυγουστή, μέλη τεχνικού επτελείου και παίκτες, καλούνται να βγάλουν ασπροπρόσωπο πρόεδρο και περήφανο το κυανόλευκο οικοδόμημα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top